"Campionii nu sunt aceia care nu cad niciodata, ci aceia care nu se dau batuti."

vineri, 14 septembrie 2012

Universitatea ar putea evolua in Divizia A1


În ciuda retrogradării secţiei de volei feminin a Universităţii Cluj in al doilea eşalon al ţării, studentele au mari şanse să evolueze in continuare in Divizia A, asta din cauza problemelor financiare ale Brăilei, care a promovat in acest sezon. În urma refuzului Brăilei, a rămas un loc vacant pentru Divizia A , iar federaţia de specialitate a trimis invitaţii catre echipele CSM Iasi, Rapid, CSS Valcea şi U Cluj. În cazul în care cele trei echipe refuză invitaţiile FRV, conducătorii CS Universitatea se văd nevoiţi pe deoparte să arunce un lot tânăr în lupta cu echipele de top ale primului eşalon, iar pe de altă parte par rezervaţi tocmai din cauza lipsei de experienţă a jucătoarelor noi venite.
Media de vârstă a noului lot este de 19,21 ani iar media de înălţime este de 1,75.
De la echipă au plecat Carmen Crişan, Anca Bunea, Ivelina Petkova şi Alexandra Ariton. Au sosit Anca Berci (libero-LPS Cluj,19 ani), Anda Lehene (centru-CSS TURDA, 19 ani), Delia Nilcă (extremă-CSS Târnăveni, 19 ani), Monica Puianu (centru-CSS Codlea,18 ani), Nicoleta Lechinţan (extremă-CSS Turda,19 ani) şi Raluca Rovas (fals-LPS Satu Mare,18 ani).
Stafului tehnic i s-a alăturat o fostă glorie a Universităţii Cluj, Luminiţa Trombiţaş, în postura de antrenor secund.
 

Update: "U" ramane in A1 !!!

Asa cum era de asteptat CS "U" Cluj a raspuns afirmativ invitatiei FRV de a ramane pe prima scena voleibalistica, in urma refuzului celor 3 echipe mai sus amintite,  astfel ca staff-ul tehnic se vede obligat sa regandeasca sistemul , avand in vedere ca pana azi 14 septembrie se stia ca "studentele" vor evolua in esalonul secund.
"Pana azi stiam ca evoluam in A2, acum am aflat ca jucam in A1, ceea ce mi-a dat de gandit sa mai transferam doua jucatoare , poate un centru si un secund. Deocamdata nu pot spune mai multe pana nu vorbesc cu cei de la club.Atat pot spune ca ne bucuram de sansa pe care am primit-o si ca locul Universitatii Cluj e in primul esalon al tarii si acolo merita sa evolueze" a declarat prof Dan Garleanu pentru site 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu