"Campionii nu sunt aceia care nu cad niciodata, ci aceia care nu se dau batuti."

sâmbătă, 17 martie 2012

U Cluj 1-1 CSM Sibiu























Nu e scor de fotbal, ci e scorul la general in play-outul diviziei A la volei feminin dintre formatiile U Cluj si CSM Sibiu.
Dupa ce in primul meci universitarele clujene au invins cu scorul de 3-1(26:24, 17:25, 34:32, 25:22), al doilea meci s-a terminat cu scorul de 2-3(18:25, 25:22, 21:25, 25:22,15:17), astfel ca situatia la general e 1-1, iar turneul se va muta pentru alte doua zile la Sibiu,  pe 23 si 24 martie la Sala Transilvania din localitate, de la orele 15.
Elevele lui Dan Garleanu sunt hotarate, mai mult ca niciodata, sa castige ambele meciuri din deplasare.
In ambele meciuri de "acasa" s-a evidentiat jocul excelent a capitanei Universitatii Cluj ,Carmen Crisan , si in special prestatia atat in atac cat si in aparare a jucatoarelor Raluca Bucur, Bianca Cenan si Petra Sikos(atunci cand a fost introdusa). Providential a fost prestatia in anumite momente cheie in apararea formatiei noastre, a libero-ului Angelica Podina care, desi dupa o usoara trauma la umar , s-a achitat excelent de sarcini , preluand niste mingi aproape imposibile de recuperat care dupa “ajutorul” coechipierelor ,aceste preluari finalizandu-se deseori cu punct in favoarea clujencelor.

* foto stanga -Angelica Podina dupa o "preluare" spectaculoasa
*Foto dreapta- echipa la finalul celui de-al treilea set


Pentru ipostaze diferite ale voleibalistelor , vizitati site-ul http://silviucristeaphotography.blogspot.com/                 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu