"Campionii nu sunt aceia care nu cad niciodata, ci aceia care nu se dau batuti."

luni, 11 octombrie 2010

                                                                                                sursa foto: Citynews.ro

Echipa de volei feminin a Universitatii Cluj a fost invinsa astazi, pe teren propriu, de formatia VCM Constanta, cu scorul de 0-3 (18-25, 12-25, 20-25). Meciul a contat pentru etapa a II-a a Diviziei A1 si s-a disputat la Sala Sporturilor „Horia Demian”. Aceasta este cea de a doua infrangere suferita de voliebalistele din Cluj de la inceputul campionatului, dupa ce, in prima etapa, au piedut in deplasare, scor 0-3, cu CSMU Craiova.

Elevele lui Danut Ciontos nu au reusit sa se impuna in fata voleibalistelor din Constanta, care au demonstrat, inca din primul set, ca pot face un meci mai bun. In urmatoarea etapa, clujencele vor juca in deplasare cu VC Unic LPS Piatra Neamt, in data de 23 octombrie.
Contrar scorului meciul a avut de toate,bune si rele,rasturnari de scor,egalitati,pe scurt toate ingredientele pentru un spectacol voleibalistic.Se poate spune ca studentele au luptat aproape de la egal la egal cu Constanta,deci suntem pe drumul cel bun,avand in vedere ca meciurile din presezon au fost putine.In acest meci nu au jucat Adriana Ceobanu,Diana Bercea si Timeea Stirtz.

Cu alte cuvinte ,miercuri 13 octombrie fetele noastre se vor deplasa la turneul de Cupa Romaniei de la Baia Mare unde vor intalni pe CSM Bucuresti de la orele 16.Daca vor trece de bucurestence U Cluj vor juca,din nou cu Tomis Constanta.
Campionatul de volei feminin se intrerupe pana pe 23 octombrie datorita unor actiuni ale echipei nationale,cand studentele se vor deplasa la Piatra Neamt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu