"Campionii nu sunt aceia care nu cad niciodata, ci aceia care nu se dau batuti."

duminică, 17 octombrie 2010

Fidelitate.Onoare.Respect.Traditie.”U”Cluj



In timp ce in alte tari,campionatele tind sa se amane din cauza crizei,sau diferite cluburi cu renume in lume se desfiinteaza ,U Cluj a stiut sa tina mereu stacheta sus.E cel mai mare club la nivel de sectii din intreaga tara,insa chiar daca sponsorii evita sa apara sau se retrag pe motivul crizei U Cluj continua sa lupte pe toate fronturile,sa nu pateze istoria de peste 90 de ani de existenta si identitate romaneasca.
Din pacate multi clujeni nu vad sau nu stiu ce e cu adevarat “U”.Probabil ar trebui sa ne cautam bunicii si parintii mai des sa ii intrebam ce e “U”.
In cazul nostru,sectia de volei feminin si implicit studentele ce joaca cu potcoava pe piept,demonstreaza in fiecare zi ca stiu sau vor sa invete ce inseamna “U”,ce inseamna fidelitate,onoare, respect si traditie. Asta vad eu in fiecare zi la antrenamente sau la meciuri.
Anul trecut echipa s-a clasat pe locul 9 in divizia A,cu un buget record negativ de mai putin de 10.000 de euro,in conditiile in care alte echipe au avut de 10 ori mai mare buget si au retrogradat.Practic studentele noastre au jucat gratis,din placere si din dragostea pe care au dobandit-o pe parcurs pentru “U” si pentru culori.
Aceeasi poveste se intampla si in acest an ,sponsori nu exista,insa ambitiile sunt mult mai mari.Doua obiective sunt in acest sezon: play-off si atragerea de suporteri.Daca primul obiectiv poate fi atins datorita valorilor atat individuale cat si colective,sau ambitiei si sacrificiului,al doilea obiectiv de atragere a suporterilor e foarte greu avand in vedere ca sportul rege in Cluj e clar fotbalul.
Ar fi asa greu sa mergem la sala sa ne sustinem clubul in performanta?Echipa are nevoie de suporteri mai mult ca niciodata pentru atingerea primului obiectiv...clasarea in primele 8 echipe ale tarii.Ar fi asa greu sa scoatem din buzunar 5 lei pentru o intrare la meci,sau un spectacol voleibalistic?
Mii de tineri din toata tara consuma milioane de lei intr-o seara ,in cluburi doar pentru a vedea fete frumoase.Din contra la volei feminin trebuie sa scoti din buzunar 5 lei doar pentru a vedea 12 dintre cele mai frumoase fete din lume.Zic asta pentru ca am si am avut de-a face cu oameni din toate categoriile sociale ,din toate partile lumii insa nicaieri nu am vazut fete la fel de frumoase cum sunt Diana,Petra,Bya,Roxy,Timi,Ady,Ale,Aly,Iza,Mely,Andreea,Carmen si cu atat de mult spirit de luptatoare.”Toate “U”-istele sunt femei frumoase” vorba cantecului.
Cu alte cuvinte pe 23 octombrie U Cluj se deplaseaza la Piatra Neamt,pentru confruntarea cu echipa din localitate,contand pentru etapa a 3-a .
Etapa a 4-a,30 octombrie, le va gasi pe studentele noastre pe teren propriu,intr-un derby etern intre Universitatea Cluj si CSM Lugoj unde e nevoie de sustinere din partea a cat mai multi suporteri pentru a purta echipa speram spre prima victorie din campionat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu