"Campionii nu sunt aceia care nu cad niciodata, ci aceia care nu se dau batuti."

luni, 15 octombrie 2012

Tomis Constanta - "U" Cluj 3-0( -21, -14, -23 )


U Cluj aproape de o surpriza !!!

In 13.10.2012,ora 20 urma sa se dispute ultimul meci al etapei a doua la volei feminin avand ca si combatante pe Tomis Constanta in postura de gazda si "U" Cluj in postura de echipa oaspete.Multi dintre iubitorii de volei au ramas profund mirati de jocul prestat de catre "o retrogradata" impotriva echipei campioane.Studentele cuplului de antrenori Garleanu - Trombitas, aveau sa dea o replica de rasunet echipei campioane.Chiar daca universitarele clujene au pierdut cu 3-0(-21,-14,-23) atat spectatorii constanteni cat si cei ce au privit meciul din fata televizoarelor s-au aratat incantati de spectacolul voleibalistic oferit de catre cele doua combatante.Insa prestatia arbitrului Rusinoiu :) a fost condamnata si contestata de catre o tara intreaga !!!
                                                                                                    Foto: Silviu Cristea

 "In setul 3, in care Clujencele au condus in permanenta si se indreptau cu lejeritate spre castigarea setului, arbitrul Rusinoiu a luat o decizie care a viciat rezultatul final al acestei intalniri. La scorul de 23-20 pentru Clujence, Cristina Cazacu (Constanta), serveste bine si puncteaza, 23-21.....time-out-ul a venit normal din partea antrenorului Clujului, Dan Girleanu. La reluarea jocului Cazacu serveste planat, lung peste zona 6 si mingea aterizeaza mai bine de jumatate de metru afara. Tusierii, ca tusierii, unii au semnalizat out, unul a semnalizat teren, dar arbitrul principal Rusinoiu, in nemernicia lui, calca in picioare munca jucatoarelor de la Cluj si spectacolul voleibalistic din Sala Sporturilor si acorda punctul Constantencelor. Scuza lui a fost demna de Ray Charles sau Steve Wonder "Nu am vazut-o". Asa ca in sfarsit voleiul Romanesc a ajuns la perfectiune. Avem acum arbitri care nu vad. Frumusete mare. "(citat din http://voleicancan.webs.com)

"Noi am abordat meciul, nu sa facem surpriza acasa la echipa campioana , ci sa incercam sa ne omogenizam meci de meci,  sa crestem ca si echipa, sa prestam un volei de calitate si asa a iesit un meci frumos , ne am luptat cu ele pana la ultima minge si am jucat bine.Personal sunt mandra de ele si sper ca prin jocul nostru sa atragem cat mai multi suporteri la sala pentru a fi alaturi de noi in indeplinirea obiectivelor.
Poate daca arbitrajul era mai partinitor, castigam un set si de acolo nu se stia cum se termina.Insa trebuie sa ne vedem de lungul nasului si sa mergem inainte, sa fim cat se poate de obiectivi." antrenor-jucator Luminita Trombitas

Urmatoare etapa se va consuma duminica, 21 octombrie 2012 de la orele 18 pe teren propriu, in compania CSU Medicina Targul Mures. Pretul unui tichet este de 5 lei si se poate achizitiona de la sediul CS Universitatea de pe  str. Cardinal Iuliu Hossu (fost? Pavlov) nr. 23 sau in ziua meciului de la casieria Salii Sporturilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu