"Campionii nu sunt aceia care nu cad niciodata, ci aceia care nu se dau batuti."

duminică, 26 septembrie 2010

Prima etapa!!!2 octombrie 2010

Ziua 0 se apropie.Prima etapa le va gasi pe studente la Craiova.Pregatirile pentru prima etapa si totodata pentru inceperea noului sezon sunt pe ultima suta de metri.Pregatiri individuale,pregatiri colective,tactici secrete..toate sunt gandite de prof. Danut Ciontos pana la cel mai mic amanunt .Mai mult ca oricand fetele noastre sunt pregatite sa produca surprize in acest an datorita probabil si omogenitatii echipei.
Carmen Crisan e capitanul echipei,un adevarat lider atat in teren cat si inafara lui.De ea probabil va depinde de acum inainte bunul mers al echipei.Si cu siguranta nu va fi unul rau.In rest Timi,Ale,Aly,Mops,Ady,Petra,Iza,Mely,Andreea,Bya,Dya vor fi pregatite oricand sa intre in teren sa lupte pana in ultimul minut.
Din 2 octombrie incepe munca grea si pentru Bobo,kinetoterapeutul ,deocamdata voluntar,al echipei.Acesta va fi trup si suflet langa fete."Orice echipa sportiva are nevoie de kinetoterapeuti.Mai mult ca niciodata fetele au nevoie de mine si eu de ele pentru a face performanta.Le doresc succes in noul sezon si fie ca la sfarsit sa ne clasam cat mai sus in campionat."a declarat Bobo pentru blog.
"Campionii nu sunt aceia care nu cad niciodata, ci aceia care nu se dau batuti."Aceasta va fi deviza studentelor in noul sezon.Haide "U" si bafta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu