"Campionii nu sunt aceia care nu cad niciodata, ci aceia care nu se dau batuti."

luni, 24 septembrie 2012

FELICITARI U-JOLIDON !!!



Colegele de la CS "U" Cluj, sectia de volei feminin impreuna cu staff-ul felicita echipa de handbal feminin
"U" Jolidon pentru accederea in grupele CL si le ureaza bafta in continuare.
Handbalistele de la Universitatea Cluj au fost incurajate in ambele meciuri si de o micuta galerie formata din  cateva voleibaliste de la "U" Cluj.

FELICITARI FETELOR.
HAIDE "U"  !!!

Mai multe instantanee cu victoriile handbalistelor si nu numai le puteti viziona aici

miercuri, 19 septembrie 2012

Jurnal de...zi

E seara.Imi pun ceasul sa sune dimineata.Dorm.Visez.Suna alarma si ma trezesc.Ma imbrac in hainde de..."scandal" si ma pornesc la sala. La Sala Sporturilor acolo unde e programat antrenamentul "studentelor". Abia astept sa ma intalnesc cu ele...cu cele mai frumoase fete.Cu printesele mele.Fiindca prin excelenta sunt printese.Iar cand le vad imi salta inima de bucurie.E aproape de bucuria unui copil cand primeste o bomboana.Se intampla zile cand unele dintre ele schiteaza un zambet fals, parca ar fi ceva in neregula.Uneori ma simt dator moral sa le intreb de starea lor.Pe una o doare umarul din cauza atacurilor puternice de ieri, pe alta o doare glezna din cauza unei "aterizari" gresite.Dupa ce imi ofer ajutorul, zambetul fals se transforma in unul real.Poate ca inca le mai doare vre-o parte a corpului insa aleg sa nu se planga fiindca stiu ca acest fapt ma intristeaza.Pentru ca uneori as vrea sa le iau durerea cu mana insa din pacarte sunt limitat si asta ma intristeaza cu adevarat.Si totusi sunt fericit.Zambesc fiindca ele imi zambesc.Se termina antrenamentul."Studentele" ma saluta respectuos,citindu-se pe chipul lor o bucurie ...obosita.O fi senzatia aceea ca a unui copil care dupa o saptamana de scoala asteapta cu nerabdare weekendul, sau decat placutul sentiment de bucurie ca s-a mai terminat o zi fara evenimente nefericite.Asa ca sunt fericit fiindca ele zambesc.Fiindca si azi m-am simtit util, ca le-am putut ajuta.Ajung si eu acasa la apus de soare.E seara.Imi pun ceasul sa sune dimineata.Dorm. Visez...E sambata deja????

vineri, 14 septembrie 2012

Universitatea ar putea evolua in Divizia A1


În ciuda retrogradării secţiei de volei feminin a Universităţii Cluj in al doilea eşalon al ţării, studentele au mari şanse să evolueze in continuare in Divizia A, asta din cauza problemelor financiare ale Brăilei, care a promovat in acest sezon. În urma refuzului Brăilei, a rămas un loc vacant pentru Divizia A , iar federaţia de specialitate a trimis invitaţii catre echipele CSM Iasi, Rapid, CSS Valcea şi U Cluj. În cazul în care cele trei echipe refuză invitaţiile FRV, conducătorii CS Universitatea se văd nevoiţi pe deoparte să arunce un lot tânăr în lupta cu echipele de top ale primului eşalon, iar pe de altă parte par rezervaţi tocmai din cauza lipsei de experienţă a jucătoarelor noi venite.
Media de vârstă a noului lot este de 19,21 ani iar media de înălţime este de 1,75.
De la echipă au plecat Carmen Crişan, Anca Bunea, Ivelina Petkova şi Alexandra Ariton. Au sosit Anca Berci (libero-LPS Cluj,19 ani), Anda Lehene (centru-CSS TURDA, 19 ani), Delia Nilcă (extremă-CSS Târnăveni, 19 ani), Monica Puianu (centru-CSS Codlea,18 ani), Nicoleta Lechinţan (extremă-CSS Turda,19 ani) şi Raluca Rovas (fals-LPS Satu Mare,18 ani).
Stafului tehnic i s-a alăturat o fostă glorie a Universităţii Cluj, Luminiţa Trombiţaş, în postura de antrenor secund.
 

Update: "U" ramane in A1 !!!

Asa cum era de asteptat CS "U" Cluj a raspuns afirmativ invitatiei FRV de a ramane pe prima scena voleibalistica, in urma refuzului celor 3 echipe mai sus amintite,  astfel ca staff-ul tehnic se vede obligat sa regandeasca sistemul , avand in vedere ca pana azi 14 septembrie se stia ca "studentele" vor evolua in esalonul secund.
"Pana azi stiam ca evoluam in A2, acum am aflat ca jucam in A1, ceea ce mi-a dat de gandit sa mai transferam doua jucatoare , poate un centru si un secund. Deocamdata nu pot spune mai multe pana nu vorbesc cu cei de la club.Atat pot spune ca ne bucuram de sansa pe care am primit-o si ca locul Universitatii Cluj e in primul esalon al tarii si acolo merita sa evolueze" a declarat prof Dan Garleanu pentru site 

sâmbătă, 1 septembrie 2012

Turneul Memorial Ioan Banda-Prima zi


Prima zi a turneului memorial Ioan Banda editia cu numarul 6, s-a incheiat, si din pacate nu in favoarea echipei Universitatii Cluj, insa spectacolul voleibalistic a fost la el acasa in ciuda faptului ca turneul nu a fost filmat, dupa cum se anuntate oficial, din cauze pur tehnice .Atat in meciul cu Blajul cat si in cel cu CSU Medicina au fost introduse in teren ,noile achizitii ale Universitatii Cluj.S-a evidentiat in special jocul centrului venit de la CSS Codlea, Monica Puianu si a extremei Raluca Rovas (LPS Satu Mare).
"Am incercat sa ma achit de indicatiile antrenorului si ma bucur ca am ajutat echipa asa cum am putut.Ma bucur ca mi s-a dat sansa sa joc si promit ca voi trage tare in meciurile oficiale pentru a nu dezamagi.Ma bucur ca am ajuns la Cluj unde am gasit un colectiv minunat."a declarat Raluca Rovas pentru site.
"Am intrat in teren si pot sa iti zic ca am avut mari emotii insa fetele si in special prof. Luminita Trombitas m-au ajutat sa trec peste acest impediment si am incercat sa nu dezamagesc prin jocul meu." a completat Monica Puianu venita de la CSS Codlea
Rezultatele zilei au fost :

 CSU Medicina- Nijmegen  3-0 (-14, -15,-10)
  U Cluj -  CSM Blaj          0-3 (19,14,15)
 CSM Blaj- Nijmegen         3-0 (-10, -4, -8)
 U Cluj - CSU Medicina      0-3 (20, 15, 21)