"Campionii nu sunt aceia care nu cad niciodata, ci aceia care nu se dau batuti."

joi, 19 ianuarie 2012

Stiinta Craiova- U Cluj



Voleibalistele Universităţii Cluj vor intalni sâmbătă, 21 ianuarie, în cadrul etapei a XII-a a Diviziei A1, formatia SCM U Craiova. Partida va avea loc pe terenul craiovencelor, urmand ca miercuri, 25 ianuarie, fetele pregatite de Dan Girleanu sa primeasca pe parchetul Sălii Sporturilor “Horia Demian“ vizita celor de la SCM CSU Argeş Volei Piteşti, echipe în faţa cărora au pierdut în tur cu 2-3.
“Meciul cu Craiova este un meci pe care vrem să-l pregătim foarte bine şi să-l câştigăm prin omogenitate şi constanţă în joc. În ceea ce priveşte partida cu Piteştiul nu văd altă alternativă decât victoria. Sper să facem o bucurie suporterilor noştri care sunt alături de noi şi la bine şi la rău“, a declarat Dan Gîrleanu.
Jocul cu SCM U Craiova este programat sambata cu incepere de la ora 13.
Sursa: u-cluj.ro

luni, 16 ianuarie 2012

Joc bun ...rezultat normal


Crisan Carmen&Co. nu au reusit sa produca surpriza in deplasare la Bacau, insa in ciuda scorului fetele au prestat un joc cu mult imbunatatit, peste ceea ce s-a jucat in tur. Meciul Stiinta Bacau-"U" Cluj s-a terminat 3-0 (-10,-20,-12).
Pentru studente urmeaza o serie de foc, decisiva pentru economia clasamentului : 21 ianuarie -Craiova(deplasare), 25 ian-Pitesti (acasa), 28 ian-Lugoj (deplasare) urmand ca pe 1 februarie Universitatea Cluj sa intalneasca pe teren propriu pe Unic Piatra Neamt.
"Vor fi meciuri grele, insa speram ca din cele 4 meciuri sa scoatem cat mai multe puncte,am incredere in fete, sunt in crestere de forma, avem toate ingredientele sa prestam un joc foarte bun.In-afara de Ariton avem toate jucatoarele apte pentru returul de campionat." a declarat Dan Garleanu inainte de meciul cu Bacau

duminică, 15 ianuarie 2012

Din motive tehnice blogg-ul nu va transmite livetext.Meciul poate fi vizionat pe digisport sau livetext pe www.handbalvolei.ro.Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru disconfortul creeat

miercuri, 11 ianuarie 2012

Stiinta Bacau - "U" Cluj


Etapa 11 , ultima a turului de campionat si prima din acest an calendaristic , o gaseste pe "U" Cluj in deplasare in orasul lui Bacovia .Meciul dintre cele doua combatante va avea loc la Sala Sporturilor din Bacau , duminica 15 ianuarie 2012, de la ora 11.30 si va putea fi vizionat in direct pe Digisport si live text pe www.handbalvolei.ro si in premiera pe adresa bloggului nostru .

"E clar ca nu mergem la Bacau doar sa facem act de prezenta.Avand in vedere faptul ca vom juca in deplasare cu ocupanta locului 1, scopul nostru e de juca un volei de calitate si  alaturi de noile noastre colege sa ne imbunatatim stilul de joc in vederea  meciurilor grele care vor urma, pentru moment cele cu Craiova, Pitesti si Lugoj, si de ce nu poate facem o surpriza in noul an." a declarat Raluca Bucur pentru blog

luni, 9 ianuarie 2012

De vorba cu...Angelica Podina



Nascuta pe 14,08,1991 in Satu Mare, legitimata la U pe parcurul turului de campionat Angelica-Maria Podina s-a integrat repede in chimia echipei ca libero, astfel ca am ales sa fie urmatoarea victima a unui scurt interviu.

MB :Când te-ai apucat de volei?De ce volei şi nu altceva?

PA: M-am apucat de volei in semestrul al II-lea al clasei a V-a . Pot sa spun ca am ales voleiul deoarece nu aveam prea multe variante: volei ,baschet sau tenis de masa , iar dintre toate voleiul mi-a placut cel mai mult , iar cu timpul mi-am dat seama ca am facut alegerea cea mai buna.

MB : Cine au fost primii indrumători?

PA : Primul meu profesor a fost Szabo Tamas , care era si profesor de sport, dar fiind legitimata dupa doar 6 luni la Lps Satu Mare l-am avut antrenor pe Ovidiu Groza , el a fost antrenorul cu care am avut primele performante notabile.

MB:Convocări la naţională?

PA : In 2009 am facut parte din lotul largit de beach volley cu care am participat la CEV Mamaia

MB: Hai să luam in discuţie echipa la care joci momentan. De ce “U”?Care e relaţia cu restul fetelor, cu conducerea etc.
PA: Pot sa spun ca in viata, toate se intampla cu un scop. Am ajuns la U dupa neintelegerile pe care le-am avut cu echipa din Pitesti. Ajunsa aici mi-am dat seama ca am facit alegerea cea mai buna. Aici, incepand cu cel mai mic si terminand cu cel mai mare toti sunt alaturi de tine, te incurajeaza in permanenta , toti sunt minunati.
MB: Crezi că va fi “U” ce a fost odinioară? Va reuşi să işi depăşească condiţia actuală?

PA: Nu cred, sunt sigura ca U va fi din nou acolo sus unde trebuie sa fie. Noi speram din tot sufletul sa depasim aceasta conditie si sa urcam in clasament , avem nevoie de puncte pentru a iesi din "zona fierbinte " a clasamentului. O sa avem parte de meciuri grele pe care trebuie sa le tratam cu multa seriozitate, sa jucam fiecare meci ca si cand ar fi ultima finala din viata noastra ,dar noi suntem o echipa si cred ca asta e atu-ul nostru care o sa ne ajute foarte mult.

MB:Unde crezi că se indreaptă voleiul feminin?

PA: Voleiul feminin incepe sa creasca dupa multi ani de seceta,dupa parerea mea. Ma bucur ca unii antrenori le dau incredere jucatoarelor autohtone . Si dupa multi ani Romania incepe sa scoata capul si in Europa.De exemplu, Constanta in CL a batut formatia  Volley Bergamo care a castigat aceasta competitie in anii trecuti .Bacaul ,Tg Mures sunt si ele formatii care castiga meciuri si aduc puncte Romaniei.

MB:Cum vezi nationala feminină de volei in acest moment?Care ar fi şansele să fie cât mai sus in clasamentu mondial

PA: Nationala a facut jocuri bune in ultimul timp , a si castigat meciuri pentru ca acest aspect conteaza cel mai mult. Sansa de a urca o are toata lumea ,dar daca ne luam dupa motto-ul "dupa munca si rasplata", cu mai multa munca si profesionalism, nationala feminina se poate alinia mai marilor puteri voleibalistice.

MB:Esti considerata o tânără speranţă a voleiului autohton. In ce masura esti de acord cu aceasta afirmatie?
PA: Multumesc persoanelor care cred in mine,insa sunt constienta ca mai am foarte mult de munca pentru a-mi depasi conditia actuala.

MB:Unde te vezi jucând peste …5 ani?Dacă nu te apucai de volei , in ce postură te vedeai ?

PA:Campionatul Italian este visul oricarei jucatoare de volei,as dori sa am o sansa de a juca acolo , dar in primul rand sper sa fiu ferita de accidentari, sa joc cat mai multe meciuri pentru ca am nevoie de multe meciuri pentru a creste in valoare. Daca nu m-as fi apucat de volei as fi facut cu siguranta alt sport,daca nu atunci as fi lucrat la o sala de fittnes.

MB: Model in viaţă ?

PA: Imi place foarte mult de Angelina Jolie ,este o persoana puternica ,care a trecut prin foarte multe si intotdeauna a iesit cu capul sus.

MB:Ce faci de obicei in timpul liber?

PA: Incerc sa profit la maxim de putin timp liber pe care il am . Cel mai mult imi place sa citesc ,sau ies la plimbare cu prietenii.

MB: Ce literatura citesti ?Ai vreun scriitor preferat?

PA: Imi place sa citesc cartile autobiografice scrise de actori si sportivi in general , simt ca astea ma motiveaza. Imi plac de asemenea foarte mult poeziile lui Eminescu.

MB:Mancare preferată ?

PA: Spaghete carbonara , mancarea de ciuperci, cartofi prajiti

MB:Film preferat?

PA : Hachiko, Rocky

MB:Jucători preferati?

PA:Logan Tom, Paolla Cardullo, Andreea Dimeny(Rafa) :)


MB : Planuri de viitor apropiat gen căsătorie,copii?

PA : Orice femeie viseaza la ziua cand o sa fie mireasa si sa aiba copii , dar deocamdata nu am de gand sa fac pasul asta, imi doresc mai degraba sa fiu sanatoasa sa pot juca cat mai mult sportul pe care il practic.


MB:Mesaj pentrut suporteri?

PA:Ii asteptam in numar cat mai mare la meciuri ,sa ne sustina si sa aiba incredere in noi pentru ca vom face tot posibilul ca sa ii facem fericiti.Haide “U” !!!



MB:Multumesc pentru timpul acordat şi iţi doresc baftă şi multă sanatate










duminică, 8 ianuarie 2012

O altfel de ...cronica



Sezonul 2011-2012 avea sa inceapa putin altfel.Turul de campionat si-a dat startul cu o echipa aproape neschimbata adica Petra Sikos , Izabela Costea ,Alexandra Ariton,Raluca Bucur, Carmen Crisan (cpt) , Timeea Stirtz , Andreea Bucur, Bianca Cenan, Roxana Nechiti si Adriana Ceobanu. Au plecat insa Melinda Dobes si Alexandra Ciontos si Diana Bercea, in schimb la capitolul veniri ii mentionam pe Adriana Costan, Medeea Clatesteanu si pe antrenorul Dan Garleanu.Pe parcursul turului de campionat echipa a suferit cateva schimbari: s-a accidentat Alexandra Ariton , ratand tot turul de campionat, au venit Angelica Podina si Alexandra Bara ( dubla legitimare la LPS si U Cluj ), iar la capitolul plecari amintim pe Roxana Nechiti, Adriana Ceobanu, Adriana Costan si Izabela Costea.In penultima etapa a turului a fost legitimata Anca Bunea , venita de la Stiinta Bacau si inaintea ultimei etape a turului , prima jucatoare straina din istoria Universitatii Cluj avea sa fie  inscrisa pe foaia de joc si anume bulgaroaica Ivelina Petkova .
In acest moment echipa Universitatii Cluj se afla pe ultimul loc cu o victorie, 9 infrangeri si 4 puncte in clasament , la egalitate cu CSM Sibiu.
Cu schimbarile radicale ce au avut loc in timpul turului de campionat, atat echipa si conducerea tehnica , cat si suporterii par destul de optimisti in atingerea obiectivului si anume clasarea in primele 8 echipe ale tarii.
In returul de campionat echipa Universitatii Cluj ,se inscrie fara doar si poate in lupta directa  pentru un loc in playoff cu echipele : SCM "U" Craiova, CSU Medicina CSS Targu Mures, ,CSM Bucuresti,CSM Lugoj, ACS Penicilina Iasi, SCM CSU Arges Volei Pitesti  si CSM Sibiu primele 4 locuri fiind impartite intre revelatia Stiinta Bacau , Tomis Constanta , Unic Piatra Neamt si Dinamo Bucuresti.Practic din 11 partide cel putin de  6 din 7 victorii are nevoie echipa Universitatii Cluj pentru a prinde un loc de play-off.Studentele sunt increzatoare, conducerea la fel, ramane jocul rezultatelor si un numar cat mai mare de suporteri in Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj Napoca.

marți, 3 ianuarie 2012

"Studente" mai puternice!!!




Elevele lui Dan Garleanu s-au reunit in aceasta dimineata , dupa o vacanta de doua saptamani, insa cu un lot intarit.Noile achizitii sunt extremele Anca Bunea,ultima data la Bacau , Ivelina Petkova venita din Bulgaria de la Slavia Jar Computers Sofia,
Astfel ca U Cluj va aborda returul cu urmatoarele jucatoare : 


Extreme : Petra Sikos , Anca Bunea , Alexandra Ariton* ,Alexandra Bara ** , Ivelina Petkova ***
Fals       : Raluca Bucur, 
Centru   : Carmen Crisan (cpt) , Timeea Stirtz , Medeea Clatesteanu
Ridicator: Andreea Bucur, Bianca Cenan
Libero    : Angelica Podina


Antrenor : Dan Garleanu


  * Alexandra Ariton e accidentata si inca urmeaza programul de recuperare
 ** Alexandra Bara joaca cu dubla legitimare la LPS Cluj si "U" Cluj fiind considerata viitoare speranta a voleiului clujean
*** Ivelina Petkova se afla in postura de prima jucatoare straina din istoria sectiei de volei feminin a U Cluj


"Speram ca noile achizitii sa fie de bun augur si sa incercam sa ne indeplinim obiectivul initial, si anume calificarea in playoff. Incercam sa combinam experienta cu tineretea jucatoarelor si sa facem o echipa competitiva aici la Cluj" a declarat antrenorul Dan Garleanu pentru blogg

"Am venit la Cluj pentru a ajuta echipa sa ajunga cat mai sus in clasament. Ma inteleg bine cu fetele , pe unele le cunosc din timpul junioratului, avem toate sansele sa evitam retrogradarea in prima faza si de ce nu, sa ne calificam in primele opt echipe ale tarii." a precizat Anca Bunea venita de la Bacau

Cu alte cuvinte in zilele urmatoare se va incerca perfectarea unui amical la Cluj, cu divizionara secunda CSM Blaj care are ca obiectiv promovarea in prima liga, si totodata prezentarea noului lot al Universitatii Cluj.Incercam sa va tinem la curent cu ziua si ora exacta a disputarii meciului de prezentare a lotului.

luni, 2 ianuarie 2012

2012...revenim in forta!!!


Blogul sectiei de volei feminin revine in forta de data asta cu mult mai multa informatie, cu mult mai multe interviuri, si daca tehnologia ne va permite cu transmiteri livetext a meciurilor de "acasa" a universitarelor clujene.
Cu alte cuvinte conducerea sectiei de volei feminin  ureaza un An Nou Fericit, tuturor colaboratorilor si suporterilor,  plin de impliniri si satisfactii alaturi de clubul clujean.
In cursul zilelor urmatoare va vom tine la curent cu noi informatii despre noutatile echipei.Primul meci oficial al studentelor se va consuma in deplasare pe terenul celor de la Stiinta Bacau pe data de 14 ianuarile 2012.