"Campionii nu sunt aceia care nu cad niciodata, ci aceia care nu se dau batuti."

miercuri, 7 noiembrie 2012

Silenzzio stampa !!!


Stimati iubitori de volei si suporteri universitari.
Dupa partida pierduta de "studente" cu 3-1 in fata celor de la CSM Lugoj, blogul intra in "silenzzio stampa" asta cel putin pana la prima victorie a Universitarelor in campionat .Pentru alte informatii despre evolutiile echipei vizitati site-urile specializate in sport.S-ar putea sa nu gasiti nimic, fiindca nu mai e spatiu si pentru stiri cu si despre volei.Circul si mizeria din fotbal e la ordinea zilei.Respectul cuvenit pentru echipele de volei din Cluj de catre autoritati este zero.La fel si sustinerea lor de catre asa-zisii suporteri.
Ramanem cu amintirea celui ce a fost Neluta Banda.Cu amintirea vremurilor de mult apuse.Cu amintirea momentelor cand voleiul era respectat.
Haide "U" !!!

2 comentarii:

  1. Cu rabdare va veni si victoria :) Capul sus!

    RăspundețiȘtergere
  2. va rog să regândiți modul de publicare al textelor pe acest blog (sau aiurea) pt. că sunt destule nume proprii pe care dacă nu le scrieți cu diacritice, nu se știe cum e numele corect al acelei persoane ! Să zicem că sunt oameni tineri care nu știu numele prof. Bânda si vor citi Banda ! (ca să nu mai zicem si de Neluță care cine știe ce pronunție ar putea avea !). Oricum, si regulile de politețe (în textele scrise) vă spun să folosițti diacritice !..Revedeți și numele jucătoarelor din anii 2012-2013 !..Mulțumim pt. refacerea textelor !

    RăspundețiȘtergere