"Campionii nu sunt aceia care nu cad niciodata, ci aceia care nu se dau batuti."

vineri, 28 ianuarie 2011

Silenzzio stampa!!!


Blogul intra de azi intr-o pauza pe termen nedeterminat. In semn de protest,sau putem spune ca e o pauza bine meritata.Insa vom reveni in curand.Personal tin sa multumesc tuturor ce au fost alaturi de noi de la lansare pana azi, aproximativ 4500 de accesari, numarul de vizitatori crescand de la o zi la alta.Ce imi doresc eu sa fiti alaturi in continuare de aceste fete minunate cu un caracter deosebit.Protestati cand e de protestat!Felicitati cand e de felicitat!!!Mai presus ca toate iubiti intotdeuna.
Tineti aproape de blog.Fiti cu ochii pe el.In curand mai multe stiri cu evolutia fetelor.Pana atunci vizitati  www.ucluj.ro si www.handbalvolei.ro, doua site-uri care va vor tine la curent in timp real cu meciurile Universitatii Cluj.
Haide "U" si bafta fetelor in campionat!!!Voi fi mereu alaturi de voi la bine si la greu.The show must go on!!!

Apel intregii suflări universitare clujene !!!




Nu că aş vrea să mă laud sau să vreau să fiu lăudat, însă nu puţină lume ştie ceea ce fac eu şi cât suflet pun in ceea ce fac. Cei ce mă stiu ma apreciază pe deoparte, alţii mă critică.
Am ales sa vorbesc deschis fără inhibiţii de situaţia CS "U Cluj. Am tăcut prea mult şi poate mi-a fost rănit spiritul meu de universitar dobândit de la tatăl şi bunicul meu. E o rană deschisă care deja mă apasă. De mic copil mi-a placut fotbalul, să mă uit la el, primul meci pe Ion Moina fiind undeva la vârsta de 6 ani. Juca la "U" vărul meu, Alb Sorin, în prima divizie alături de Ovidiu Sabău. Iar apoi de la varsta de 7 ani am văzut primele meciuri de sală. M-am îndrăgostit pe loc de atmosfera din acele vremuri, în special de atmosfera ce se crea la meciurile de baschet feminin ale Universităţii Cluj. Ani de-a rândul am venit singur la sală, atmosfera începea să fie extraordinară, de-a dreptul halucinantă. Aşteptam până intra toată lumea pe urmă intram şi eu. Mă rugam de cei de la poartă să mă lase să intru la meciuri, fiindcă pe vremea aceea nu toată lumea o ducea bine financiar. Lumea venea in special la volei şi baschet. La handbal erau mai puţini insă când a venit URSUS la handbaliste, promovarea istorică din 96 a fost o mare bucurie. De fapt în acel an a fost cel mai frumos din punct de vedere sportiv. Nostalgicii acelor vremuri încă îşi aduc aminte. Pe urmă a urmat declinul.
După aproape 20 de ani, sportul clujean e in colaps, pericolul de a fi desfiinţate secţii precum cea de baschet feminin sau volei feminin e tot mai mare.
Aceste două sporturi, după cum spuneam, făceau cinste oraşului Cluj. Baschetul feminin cu 15 titluri de campioană, voleiul feminin cu 4 medalii de argint şi una de bronz, au devenit bătaia de joc a pseudoconducătorilor CS "U". Vocile din interior spun că asta se urmăreşte, fiind cel mai mare club din Romania la ora actuală, să se descotorosească de cateva secţii, sorţii alegând echipele de volei şi baschet feminin, care ce-i drept nu au mai avut performanţe notabile în ultima vreme, tocmai din prisma situaţiei financiare.
Ei bine, eu vin cu o propunere, bineînteles declarând război personal impotriva acestor oameni prefăcuţi şi răi deopotrivă.
Vin cu propunerea să fiţi alături de mine într-o luptă acerbă. Haideţi mai mult ca niciodată să nu uităm performanţa, respectând tradiţia, să nu lasăm aceste două sporturi minunate să dispară peste noapte, chiar dacă un anumit pseudopreşedinte ne va trimite în continuare la bere pe terasă. O dată cer intregii suflări universitare să fie alături de aceste fete minunate, de aceste două secţii in pericol de desfiinţare. Cum? Tocmai prezenţa la meciuri ar putea să ţină in viaţa aceste două secţii. E un moment greu in această perioadă.
Cu lacrimi in ochi si cu durere in suflet vă rog: NU LĂSAŢI PERFORMANŢA SĂ MOARĂ, RESPECTAŢI TRADIŢIA!
După această intervenţie mă astept la orice. Probabil voi fi inlăturat de la echipa de volei feminin, la care activez ca şi voluntar kinetoterapeut, iar gurile rele mă vor face nebun sau chiar bolnav. Sau poate voi fi apreciat. Accept orice, însă nu voi mai accepta ca aceste echipe să fie bătaie de joc a unor prefăcuţi care se bat cu pumnul in piept că sunt mari Universitari.
Bogdan Mureşan (Bobo)

marți, 25 ianuarie 2011







Joacă la Constanţa

După victoria cu Craiova,studentele Universităţii se deplasează pe malul mării,in cadrul etapei a 13-a intermediară din cadrul campionatului naţional de volei feminin,pentru jocul cu Tomis Constanţa.Partida are loc la Sala Sporturilor din localitate incepând cu orele 19,mâine 26 ianuarie 2011,urmând ca sambătă 29.01.2011 clujencele să intâlnească pe teren propriu pe Unic Piatra Neamţ,in cadrul etapei a 14-a,de la orele 13,preţul biletului fiind de 5 lei.

duminică, 23 ianuarie 2011

Surpriza la Cluj!!!


Voleibalistele de la "U" Cluj şi-au trecut in cont prima victorie din acest an.Studentele lui Dănuţ Ciontoş au produs o surpriză in prima etapă a returului şi anume o victorie impotriva mai mult titratei Ştiinta Craiova,o echipă care in acest sezon a jucat in CEV, cu scorul de 3-0(25-12,25-23,25-19).
"Am muncit mult in ultima vreme şi mai ales ne-am pregătit pentru un meci destul de greu,tocmai din prisma respectului ce il avem faţă de orice echipă.Am inceput poate puţin timorate şi deopotrivă emoţionate partida insă pe parcurs ne-am revenit şi am reuşit să invingem o echipă care a participat in acest sezon in Cupa CEV.Imi felicit pe această cale toate colegele pentru daruirea din teren,iar pe fani ii asteptăm in număr cat mai mare la sală pentru a fi alaturi de noi in indeplinirea obiectivului şi anume accederea in play-off." a declarat Alexandra Ciontoş

luni, 10 ianuarie 2011

Memorialul Ioan Bânda editia 4


În acest weekend,14-15 ianuarie 2011, are loc turneul amical Ioan Bânda la volei feminin,fiind singurul turneu inaintea returului de campionat,pe care studentele lui Dãnuþ Ciontoº il vor disputa.
La turneu vor participa 2 echipe de la CSU Medicina CSS Targu Mures si CSM CSS Terezianum Sibiu.
   Program:
Vineri 14 ianuarie:
CSM Tg. Mures I - CSM Sibiu ora 16:00 scor 3-1
"U" Cluj - CSM Tg. Mures II ora 18:00    scor 3-2

Sambãtã 15 ianuarie:
Semifinala ora 11:00
Finala ora 13:00
Intrarea la turneu e liberã.

miercuri, 5 ianuarie 2011

LA MULTI ANI Costea Izzabela !!!

Atat conducerea cat si colegele de echipa ii ureaza un calduros LA MULTI ANI tinerei jucatoare Costea Izzabela,ganduri bune si cat mai multe satisfactii alaturi de echipa la care joaca,cu ocazia implinirii unei frumoase varste.

marți, 4 ianuarie 2011

"Papu" s-a intors acasa!!!


Dupa un periplu de jumatate de sezon petrecut in Serbia la ŽOK Dinamo Azotara si 2 ani la Craiova,studenta Raluca Bucur formata la Cluj,revine la Universitatea cu ganduri mari: "sa ajungem cat mai sus in clasament".Bine ai venit acasa "Papu" !!!












Sursa foto: Arhiva personala

luni, 3 ianuarie 2011

Let the show begin!!!


Pe 4 ianuarie la 8.30 se striga reintrunirea echipei de volei feminin a "U"Cluj
.Revenite dupa vacanta,studentele sunt dornice de a intra cat mai repede in febra pregatirilor pentru retur.Deocamdata nu s-a schimbat nimic in lotul echipei,fiind acelasi pentru moment,ca si in turul campionatului,insa se incearca aducerea unor jucatoare straine, in vederea intaririi lotului ,in cazul in care situatia financiara va permite acest lucru..Pregatirea echipei va fi locala, urmand ca in perioada 14-16 ianuarie echipa universitara sa organizeze turneul Ioan Banda,mai mult ca sigur cu echipele din Mures,Sibiu si Lugoj.