"Campionii nu sunt aceia care nu cad niciodata, ci aceia care nu se dau batuti."

miercuri, 22 decembrie 2010

LA MULTI ANI Petra Sikos!!!

Jucatoarea cu numarul 13 isi serbeaza azi 23 decembrie ziua de nastere.Intreaga echipa si stafful ii ureaza ganduri bune,sanatate si cat mai multe victorii alaturi de "U"Cluj !!!

duminică, 19 decembrie 2010

LA MULTI ANI Roxana Nechiti





Jucatoarea Roxana Nechiti isi serbeaza azi ziua de nastere.Cu aceasta ocazie colegele de echipa si stafful ii ureaza un sincer si calduros LA MULTI ANI !!! si multa sanatate si fericire si cat mai multe victorii in tricoul alb-negru !!!

sâmbătă, 18 decembrie 2010

3-0...LA DUBLU !!!


Atat echipa feminina cat si echipa masculina de volei au pierdut cu un scor de 3-0 in deplasare la Botosani,respectiv la Dej.In urma acestor rezultate ,studentele lui Danut Ciontos ierneaza pe locul 9 cu 5 puncte, iar baietii lui Mircea Dudas au intrat in zona fierbinte a clasamentului si au picat de pe locul 8 pe locul 9,la egalitate de puncte,12 la numar , cu Stiinta Craiova.

sâmbătă, 11 decembrie 2010

Dinamo-"U" Cluj

Studentele lui Dãnut Ciontos nu au reusit sã se impunã în fata mai bine cotatei Dinamo Bucuresti,pierzând cu un categoric 3-0(25-10,25-14,25-20).În acest moment echipa clujeanã ocupã în continuare locul 9 cu 5 puncte.

vineri, 10 decembrie 2010

Fete de caracter!!!


Când am revenit in sânul familiei “U” ,în postura de kinetoterapeut al echipei de volei feminin stiam de ce anume mã leg la cap.Stiam cã revin la prima mea iubire în materie de sport  si le stiam pe aceste jucatoare minunate de vreo 2 ani.
Sunt mai bine de 5 luni de când am ales sã mã alatur echipei si staffului.În aceastã perioadã mi-am dat seama cã am de-a face cu adevarate printese.Nu stiu dacã unele dintre ele au câstigat vreodatã competitii,poate cã nu au nevoie.
Ore întregi de sacrificiu,accidentãri, unele minore,altele majore,sãptãmâni in care cei dragi de acasã erau trecuti pe locul 2,spiritul de luptã pânã la ultima secundã au demonstrat ca voleibalistele au un suflet de aur  si au dat dovada de un caracter deosebit.Sunt adevarate printese cu suflet de aur.Pentru aceste fete minunate nu a existat niciodatã  problema banilor,fapt pentru care sezonul trecut echipa a supravietuit cu 40 000 euro,practic banii de deplasãri,terminând pe un onorabil loc 9.
În acest an pretentiile sunt putin mai mari adica o calificare in play-off.Sunt capabile sã o facã.Fiindcã,mã repet dorinta lor de afirmare e mult mai mare decât o indemnizatie infimã.
La final de tur studentele noastre sunt din nou pe locul 9,însã lupta continuã dupã vacantã,una binemeritatã.
Caracterul lor si lupta asiduã de fiecare zi nu e de ajuns.E nevoie de mult mai mult.Pâna una alta eu în calitate de kinetoterapeut voluntar al acestei echipe minunate,tin sã felicit atât pe  prof. Dãnut Ciontos si sotia Maria pentru ajutorul de nadejde din fiecare zi cât si pe aceste zeite splendide ale sportului în sine pentru munca pe care au depus-o pânã azi.Haide “U”!!!





Studentele lui Dănuţ Ciontoş joacă în deplasare la Bucureşti cu Dinamo, sâmbătă 11 decembrie, ora 12.30,la sala Explorări din cartierul Titan.

“Mergem la Bucureşti să facem un joc cât mai bun,chiar dacă pornim cu şansa a doua.Vom vedea ce anume mai trebuie să punem la punct pentru ultima etapă a turului, tot in deplasare la echipa din Botoşani”, a declarat Ciontoş pentru blog