"Campionii nu sunt aceia care nu cad niciodata, ci aceia care nu se dau batuti."

miercuri, 29 septembrie 2010

LA MULTI ANI Timy!!!



Azi, 30 septembrie, jucatoarea Timy Stirt isi serbeaza ziua de nastere. Cu aceasta ocazie, colegele de echipa si conducerea tehnico-administrativa ii ureaza un calduros "La multi Ani !" si multe satisfactii alaturi de echipa in campionat.

duminică, 26 septembrie 2010

Prima etapa!!!2 octombrie 2010

Ziua 0 se apropie.Prima etapa le va gasi pe studente la Craiova.Pregatirile pentru prima etapa si totodata pentru inceperea noului sezon sunt pe ultima suta de metri.Pregatiri individuale,pregatiri colective,tactici secrete..toate sunt gandite de prof. Danut Ciontos pana la cel mai mic amanunt .Mai mult ca oricand fetele noastre sunt pregatite sa produca surprize in acest an datorita probabil si omogenitatii echipei.
Carmen Crisan e capitanul echipei,un adevarat lider atat in teren cat si inafara lui.De ea probabil va depinde de acum inainte bunul mers al echipei.Si cu siguranta nu va fi unul rau.In rest Timi,Ale,Aly,Mops,Ady,Petra,Iza,Mely,Andreea,Bya,Dya vor fi pregatite oricand sa intre in teren sa lupte pana in ultimul minut.
Din 2 octombrie incepe munca grea si pentru Bobo,kinetoterapeutul ,deocamdata voluntar,al echipei.Acesta va fi trup si suflet langa fete."Orice echipa sportiva are nevoie de kinetoterapeuti.Mai mult ca niciodata fetele au nevoie de mine si eu de ele pentru a face performanta.Le doresc succes in noul sezon si fie ca la sfarsit sa ne clasam cat mai sus in campionat."a declarat Bobo pentru blog.
"Campionii nu sunt aceia care nu cad niciodata, ci aceia care nu se dau batuti."Aceasta va fi deviza studentelor in noul sezon.Haide "U" si bafta

sâmbătă, 25 septembrie 2010

Cei mai harnici!!!

In aceasta sambata a avut loc campania "Let's do it Romania" ,actiune nationala de strangere a deseurilor aflate in paduri si imprejurimi.Voleibalistii si voleibalistele de la CS "U" Cluj impreuna cu domnii antrenori Bogdan Tanase ,respectiv Danut Ciontos si kinetoterapeutul Bogdan Muresan,au participat si ei la aceasta actiune ,mai exact in zona Faget-Salicea strangand nu mai mult de 200 de saci menajeri de deseuri,selectate intr-un mod organizat ,conform cerintelor europene: saci numai cu plastic,sau numai cu metal etc.
"Nu ne ajunge doar 3-4 ore sa strangem toate deseurile menajere lasate de cetatenii mai putin civilizati.Am gasit de la scutece,papuci haine si alte articole vestimentare pana la bazine de wc,si saltele de pat.E o actiune buna,colectiva la care ar trebui sa participe toti romanii, fiindca toti facem mizerie si toti avem nevoie de o natura curata si respirabila."a declarat Bobo.












miercuri, 22 septembrie 2010

Raluca Bucur in prima liga din Serbia


Fosta "studenta" Raluca Bucur,a semnat pentru o perioada de un an cu echipa de prima liga din Serbia ,ŽOK Dinamo Azotara.
"Am semnat pentru un an deocamdata cu Dinamo Azotara,la anul vom vedea ce va fi.Tin pe aceasta cale sa urez fotbalistilor succes in derby-ul clujean si Haide "U"!!!a declarat "Papu",pentru U-Volei.

LA MULTI ANI!!!

Astazi,antrenorul echipei de volei feminin "U" CLUJ,Danut Ciontos ,isi serbeaza ziua de nastere.Pe aceasta cale echipa impreuna cu stafful ii ureaza un sincer si calduros LA MULTI ANI si ii doresc cat mai multe satisfactii alaturi de echipa.

sâmbătă, 18 septembrie 2010

in asteptarea inceputului de sezon

Doua saptamani mai sunt pana la inceperea noului sezon voleibalistic atat la feminin cat si la masculin.Pe 2 octombrie a.c. studentele de la "U" Cluj vor fi gasite tocmai in inima Olteniei,pentru a intalni formatia  "Stiinta" Craiova,echipa care in acest an va juca in premiera in cupele europene.
Pana la inceperea sezonului,echipa se va pregati in continuare local,amicalele cu Sibiu si Mures fiind incerte in acest moment avand in vedere situatia diferita a echipelor amintite.CSU Medicina TG Mures e prezenta la un turneu in Serbia,iar CSM Sibiu avand probleme de lot.

duminică, 12 septembrie 2010

Prezenta onorabila

  

In weekendul ce tocmai s-a incheiat studentele de la "U" Cluj au participat la un turneu international organizat la Lugoj de echipa din localitate.La turneu au participat  OK Varadin BMG , Vojvodina Novi SadCSM Lugoj , Universitatea Cluj.Lugojenii au avut parte de mult spectacol voleibalistic,atractia principala fiind eternul derby dintre Universitatea Cluj si CSM Lugoj,jucat in ultima zi a turneului.Studentele noastre au ocupat locul 3,cu felicitarile de rigoare pentru spectacolul pe care l-au oferit impreuna cu celelalte participante.
Maine,LUNI 13.09.2010 ,studentele au programate antrenamente de la 20.30 in Sala Sporturilor "Horia Demian"

vineri, 10 septembrie 2010

Au ajuns cu bine!!!

Studentele noastre au ajuns cu bine la Lugoj,s-au instalat la hotel, urmand la ora 20 sa intalneasca o echipa de top din Serbia , Vojvodina Novi Sad.Vom incerca sa va tinem la curent cu evolutia turneului in momentul in care vom afla noutati.Haide "U" !!!
 UPDATE 1: Rezultate

Vineri: 17:45 CSM Lugoj - OK Varadin BMG : 3-2
20:00 Universitatea Cluj – Vojvodina Novi Sad: 0-3(-17,-23,-17)
Update 2
Sambata16:00 OK Varadin BMG - Universitatea Cluj 0-3(-27,-16,-18)
18:30 CSM Lugoj – Vojvodina Novi Sad 3-2
Update 3 Duminica:11:00 OK Varadin BMG - Vojvodina Novi Sad 3-2
13:30 CSM Lugoj – Universitatea Cluj 3-1

miercuri, 8 septembrie 2010

"Studentele" la turneul de la Lugoj


Voleibalistele de la Universitatea Cluj vor participa, de vineri pana duminica, la turneul international de la Lugoj. La competitie mai participa echipele OK Varadin BMG si Vojvodina Novi Sad, din Serbia, si CSM Lugoj.

Iata programul turneului:

Vineri:17:45 CSM Lugoj - OK Varadin BMG
20:00 Universitatea Cluj – Vojvodina Novi Sad


Sambata
16:00 OK Varadin BMG - Universitatea Cluj
18:30 CSM Lugoj – Vojvodina Novi Sad

Duminica:11:00 OK Varadin BMG - Vojvodina Novi Sad
13:30 CSM Lugoj – Universitatea Cluj
15:30 Festivitatea de premiere

sursa citynews.ro

sâmbătă, 4 septembrie 2010

Primul articol marca Bobo

Sezonul 2010-2011 este asteptat cu multa nerbdare si totodata cu o dorinta de competitie.Echipa de volei feminin a U Cluj are planuri mari in acest sezon si anume clasarea in primele 8 echipe ale primului esalon voleibalistic al tarii.In mare parte nucleul a ramas acelasi.Dintre jucatoare a plecat Oana Duta,inapoi la Bacau,si Laura Lungu care s-a intors acasa la Lugoj dupa ce a jucat timp de 5 sezoane la echipa de sub Feleac.la capitolul veniri s-a reusit transferul jucatoarei dinamoviste Adriana Ceobanu(libero),voleibalista de lot national Diana Bercea care a activat in trecut la CSM Bucuresti si LPS Bihorul Oradea ,venirea antrenorului Danut Ciontos care s-a mutat de la echipa de volei masculin a U Cluj,si impreuna cu el putem aminti dupa o absenta de 1 an ,revenirea kinetoterapeutului Bogdan Muresan,si managerul Vasile Cherechesiu care se va ocupa cu atragerea de investitori.
Asadar incepe o noua poveste din care face parte  Alexandra Ciontos,Stirtz Timea,Andreea Bucur,Petra Sikos,Melinda Dobes,Alexandra Ariton,Roxana Nechiti,Bianca Cenan,Carmen Crisan,Diana Bercea,Adriana Ceobanu ,Izabella Costea,Danut Ciontos,Bogdan Muresan si nu in ultimul rand Vasile Cherechesiu.
Cu o noua conducere,cu jucatoare mult mai ambitioase decat anul trecut,cu o dorinta mult mai mare de a juca ,speram ca la sfarsitul campionatului echipa sa se situeze pe un loc fruntas ,dovada ca ramanerea pt al doilea an consecutiv in Div A nu e doar o intamplare si ca printesele noastre amazoane merita mult mai mult.HAIDE "U" !!!